Ватерполисти Србије поражени у дуелу са Шпанијом на старту Светског првенства

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 14:53

Ватерполисти Србије поражени у дуелу са Шпанијом на старту Светског првенства

Ватерполо репрезентација Србије на старту Светског првенства у Јапану поражена је данас у мечу са Шпанијом, браниоцем титуле, са 16:14 (3:2, 5:3, 5:5, 3:4). Фото: Танјуг/AP Photo/Anna Szilagyi Светски шампион се испоставио као прејак ривал за чету Уроша Стевановића, која је тек у другом полувремену >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заиграла квалитетније и показала да може да буде равноправна са најбољом селекцијом планете.
Шпанија је знатно боље отворила меч већ почетком четврте деонице је било јасно да ће победом кренути ка одбрани титуле. Код вођства Шпаније 16:10 ватерполисти Србије су се тргли и серијом 4:0 до краја меча поправили утисак.
Светске шампионе је ка победи предводио Алваро Гранадос са пет голова, Фелипе Пероне је дао четири, Блаи Маларах три.
Голове за Србију постигли су: Страхиња Рашовић шест, Никола Јакшић четири, Радомир Драшовић и Ђорђе Лазић по један. Србија у другом колу Д групе игра против Јужне Африке, селекције коју је раније данас Црна Гора победила резултатом 35:10 (6:1, 10:0, 9:5, 10:4).
Победник групе ће се пласирати директно у четвртфинале, док ће другопласирани и трећепласирани у осмину финала.
FK Crvena zvezda: Startovala prodaja „Premijum“ i sezonskih ulaznica na stadionu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Србије поражени у дуелу са Шпанијом на старту Светског првенства се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.