Izvor: RTS, 17.Jul.2023, 10:40

Бившем кошаркашу хитне мере због насиља у породици

По налогу дежурног јавног тужиоца Првог основног јавног тужилаштва у Београду одређено је задржавање В. Р. због сумње да је супругу физички напао.
У полицијском саопштењу наводи се да је В. Р. (1983) ухапшен због сумње да је извршио кривично дело насиље >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у породици, а медији преносе да је реч о бившем кошаркашу Вуку Радивојевићу.
Сумња се да је он ноћас, око 2.45 часова, у кући на Звездари више пута ударио по глави четрдесетогодишњу супругу и нанео јој тешке телесне повреде.
Како преноси Танјуг, Л. Р. је током ноћи пријавила полицији да ју је супруг физички напао, прво у возилу, када је више пута ударио након вербалне расправе, а затим је по повратку у заједнички стан ударио отвореном шаком.
Полиција је, у складу са Законом о спречавању насиља у породици, В. Р. изрекла обе хитне мере - привремену забрану да контактира жртву насиља и прилази јој и привремено удаљење из стана.
Одређено му је и задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Првом основном јавном тужилаштву у Београду.
Након тога ће се, како преноси Танјуг, прибавити извештај центра за социјални рад, подаци о потенцијалним сведоцима овог или евентуално претходних догађаја, прибавити документација о степену повреда које је задобила Л. Р.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.