Izvor: RTS, 13.Jul.2023, 10:41

Апел МУП-а: Користите искључиво урађена купалишта

Министарство унутрашњих послова, имајући у виду најављене високе температуре, апелује на све грађане, посебно на родитеље са малом децом, да користе искључиво уређена купалишта са спасилачком службом, изјавио је командир ронилачког вода Жандармерије Марко Младеновић. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Марко Младеновић је упозорио грађане да не скачу у воду, посебно на местима на којима се не види дно, као и да у воду не улазе неприпремљени и под утицајем алкохола, јер то може довести до кобних последица, саопштио је МУП.
Према његовим речима, не треба прецењивати своје пливачке способности, препливавати реке и језера, а они који нису сигурни или су непливачи о томе треба да обавесте спасиоца како би им посветио посебну пажњу.
Младеновић је позвао кориснике пловила да приликом њиховог коришћења и боравка на њима користе заштитну опрему и придржавају се прописа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.