Музејска радионица „Корњача са оклопом у облику срца, живи и плива кроз морска зрнца“ у Музеју Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 09:11

Музејска радионица „Корњача са оклопом у облику срца, живи и плива кроз морска зрнца“ у Музеју Војводине

Поводом отварања изложбе „Природа на додир“ Природњачког музеја Црне Горе, Одељење за педагошки рад и односе са јавношћу, деци узраста од 5 до 10 година, у недељу, 30. јула, у 11 сати, Дунавска 35, представиће музејску играоницу „Корњача са оклопом у облику срца, живи и плива кроз >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << морска зрнца“. Фото: Градске инфо Радионица ће открити чудесан свет корњаче и одговорити на разна питања о тим дивним подводним створењима. На сликовит начин малишани ће се упознати се са живим светом у мору.
У креативном делу правиће се морска корњача са оклопом у облику срца.
Играоницу воде Милица (Мина) Јосимовић и Ивана Степанов, музејски педагози.
Пријаве су обавезне на мејл адресу: pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.
 
Predavanje povodom obeležavanja 90 godina od otvaranja Muzeja Matice srpske – 11. jula u 19 časova

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Музејска радионица „Корњача са оклопом у облику срца, живи и плива кроз морска зрнца“ у Музеју Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.