Izvor: RTS, 06.Jul.2023, 13:44

Вучевић уручио указе о унапређењима и постављењима официрима Војске Србије

Mинистар одбране Милош Вучевић уручио је официрима Војске Србије указе председника и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића о унапређењима и постављењима на нове дужности.
Указом председника Републике генерал-потпуковник Желимир >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Глишовић постављен је на дужност заменика начелника Генералштаба Војске Србије, док је у генерал-мајора унапређен бригадни генерал Тиосав Јанковић који је постављен на дужност начелника Оперативне управе (Ј-3) Генералштаба Војске Србије, саопштило је Министарство одбране.

У бригадног генерала унапређен је пуковник Зоран Драгићевић који је ће убудуће обављати функцију начелника штаба Команде Копнене војске. Пуковник Новица Гогић постављен је на дужност команданта 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства.
Како се наводи у саопштењу, ресорни министар Милош Вучевић честитао је припадницима Војске Србије на унапређењима и постављењима и пожелео да с поносом носе нове чинове и буду још успешнији у даљем раду.
Истакао је да је уверен да ће официри на новим дужностима оправдати указано поверење и да ће, као и до сада, високо професионално, мотивисано и пожртвовано извршавати све своје задатке.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.