Кисић на церемонији поводом уручења ордења „Света мајка Анастасија“

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 07:55

Кисић на церемонији поводом уручења ордења „Света мајка Анастасија“

Министарка за бригу о породици и демографију Дарија Кисић присуствовала је свечаној церемонији поводом уручења ордења „Света мајка Анастасија“ мајкама са више деце и поручила да су мајке стуб својих породица, а породице стуб развоја сваког друштва и државе. Фото: Танјуг/Дејан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Урошевић Кисић је навела да се данас одаје признање храбрим и јаким женама које су показале како се бори за своју породицу, чува свој дом и како се воли Србија и додала да је убеђена да докле год су наше жене овако снажне, наша земља ће ићи сигурним корацима напред, саопштено је из ресорног министарства.
Министарка је истакла да је породица место где сви проналазимо утеху, снагу, љубав, где добијамо ветар у леђа да можемо да решимо све проблеме и превазиђемо све препреке. Како је навела, породица је наш ослонац, наша база и уточиште. Према њеним речима, Министарство ће и у наредном периоду, заједно са Фондацијом „Дајана Пауновић“, наставити да спороводи читав низ активности које се односе на побољшање квалитета живота породица са децом, а све са једним циљем, а то је да нас буде све више.
Честитајући мајкама на великом признању, Кисић им је пожелела да буду и даље јаке и одважне и да наставе да брину о својим најближима, онако како то само мајке умеју, свим својим срцем.
Она је захвалила Фондацији „Дајана Пауновић“ на томе што свим својим активностима породицу ставља на пиједестал, на месту где и треба да буде. Ова Фондација додељује орден „Свете мајке Анастасије“ мајкама са троје и више деце и мајкама које дају посебан допринос заједници.
Ове године то признање добило је њих осам, додаје се у саопштењу.
Predsednik Vučić se sutra obraća javnosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кисић на церемонији поводом уручења ордења „Света мајка Анастасија“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.