Британија: Паркинг на аеродромима Хитроу и Гетвик међу најскупљима на свету

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 14:30

Британија: Паркинг на аеродромима Хитроу и Гетвик међу најскупљима на свету

Британска компанија Монеибарн, која се бави финансијским услугама, објавила је резултате истраживања о ценама паркиралишта на светским аеродромима, наводећи да су британски аеродроми Хитроу и Гетвик на другом и петом месту на табели најскупљих. Фото: Танјуг/AP Photo/Matt Dunham, File У >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << извештају стоји да се на аеродрому Хитро недељни паркинг наплаћује 255,30 фунти, а на аеродрому Гетвик 180 фунти недељно, преноси Скај њуз.
Туристи који траже најјефтинији начин да ухвате свој авион, требало би да поведу рачуна о наплати паркинга који може коштати и више него авионска карта.
Ово је посебно важно за путнике из Велике Британије, којима се нуде два аеродромска паркинга која се налазе међу 10 најскупљих на свету, наводи се у истраживању.
Далеко најскупљи аеродромски паркинг на свету плаћају корисници на међународном аеродрому Хамад у Катару.
Kina: Nakon olujnih kiša nastradalo 15 osoba, četiri se vode kao nestale

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Британија: Паркинг на аеродромима Хитроу и Гетвик међу најскупљима на свету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.