Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 07:41

Медведев: Два начина за решавање конфронтације, један од њих трећи светски рат

Један од начина за решавање конфронтације у свету је трећи светски рат у коме неће бити победника, оценио је данас заменик председника Савета за безбедност Русије Дмитриј Медведев. Фото: Танјуг/Russian Security Council Deputy Chairman Он је у чланку за Руску газету оценио да би то било лоше јер, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << како наводи, победницима уопште није загарантован даљи просперитет, као што је то био случај после претходних светских ратова.
„Највероватније неће бити победника“, сматра Медведев.
Према његовом мишљењу, свет у којем би милионски градови били у рушевинама, а огроман број људи страдао од ударног таласа, зрачења и радијације не може се сматрати победом, преносе РИА Новости.
Медведев оцењује да је таква апокалипса не само могућа, већ је и прилично вероватна.
Као други начин за решавање светске конфронтације Медведев види дуготрајно „трагање за најтежим компромисима”.
Он је позвао на формирање новог светског поретка заснованог на балансу интереса свих држава.
Mirnija noć u Francuskoj, Makron održao hitan sastanak vlade

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медведев: Два начина за решавање конфронтације, један од њих трећи светски рат се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.