Ватерполисти Србије поражени од Румуније на Светском купу у Лос Анђелесу

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 09:52

Ватерполисти Србије поражени од Румуније на Светском купу у Лос Анђелесу

Мушка ватерполо репрезентација Србије поражена је ноћас од селекције Румуније 17:14 (7:4, 3:3, 3:4, 4:3) у мечу за пласман од петог до осмог места на Светском купу у Лос Анђелесу. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Најефикаснији у селекцији Србије био је Марко Радуловић, који је постигао седам >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << голова. У победничком тиму најбољи је био Тудор Фулеа са пет голова.
Селекција Грчке је победила Немачку 19:6 у мечу за пласман од петог до осмог места на Светском купу.
Ватерполисти Србије ће вечерас од 22 сата играти против Немачке за седмо место на Светском купу, док ће се Грчка у Румунија борити за пету позицију.
Србија ће играти на Светском првенству, које ће од 17. до 29. јула бити одржано у Фукуоки. Изабраници Уроша Стевановића биће у групи Д са селекцијама Јужне Африке, Шпаније и Црне Горе.
Đoković: I dalje se osećam kao mladi Novak kad izađem na teren Vimbldona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Србије поражени од Румуније на Светском купу у Лос Анђелесу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.