Izvor: RTS, 30.Jun.2023, 07:18

Тешка саобраћајна несрећа на излазу из Крушевца, погинуле три особе

Како РТС незванично сазнаје, нешто после 23 сата на Бруском путу, на излазу из Крушевца, догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој су три особе из једног аутомобила погинуле на лицу места. Ухапшена једна особа осумњичена да је иазвала саобраћајну несрећу, саопштио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је МУП.
Како РТС незванично сазнаје, до несреће је дошло у тренутку када је аутомобил марке “ауди“, нишких регистарских ознака, крећући се из правца Бруса ка Крушевцу, директно ударио у бочну страну “форд фокуса“, крушевачих таблица, у тренутку када је возач “форда“ започео скретање.

Од силине ударца мотор “форда“ је излетео, а сва тројица путника, старости 28, 29 и 61 годину, су погинули на лицу места.
Возача “аудија“ хитна помоћ је, са лакшим повредама, превезла у ургентни центар крушевачке Опште болнице.
На лице места изашло је више ватрогасних и полицијских возила, као и хитна помоћ.
МУП: Ухапшен осумњичени Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу ухапсили су И. С. (2003) из Александровца, осумњиченог да је ноћас, око 23.20 часова, у месту Мудраковац, изазвао саобраћајну несрећу у којој су погинуле три особе, саопштио је МУП.
МУП наводи и да се сумња да је он, управљајући “аудијем“ неприлагођеном брзином, ударио у аутомобил “форд фокус“ који је скретао, а којим је управљао двадесетдеветогодишњи мушкарац из Крушевца.
Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја, И. С. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен вишем јавном тужиоцу.
Увиђај је трајао до јутрос. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.