Izvor: RTS, 28.Jun.2023, 15:46

Изречене пресуде деветочланој криминалној групи због трговине дрогом

Виши суд у Београду - Посебно одељење за организовани криминал је донео пресуду којом је огласио кривим Р.В., Н.Д., Б.В., С.Е., Т.Д., Ј.З., Ј.М., А.Д. и Л.В. због извршења кривичног дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога на казне затвора од 3 до 12 година. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Истом пресудом, према окривљенима су изречене мера безбедности одузимања предмета извршења кривичног дела и мера безбедности одузимања предмета намењених извршењу кривичног дела. У питању је око килограм и 150 грама хероина.
Окривљени су обавезани да суду надокнаде трошкове кривичног поступка о чијој ће висини бити одлучено накнадно посебним решењем и да на име судског паушала суду плате износ од по 50.000,00 динара у року од 30 дана од правноснажности пресуде.
Против наведене пресуде јавни тужилац, окривљени и браниоци могу изјавити жалбу Апелационом суду у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.