Izvor: RTS, 25.Jun.2023, 05:54

Променљиво облачно - биће услова за пљускове, после подне разведравање

Данас ће бити услова за пљускове. Од средине дана расте ваздушни притисак доносећи северу разведравања, док ће на крајњем југу падавине престати увече. Јутарња температура од 17 до 20 степени, а највиша од 24 до 28. У Београду у првом делу дана киша и пљускови повремено. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << После подне разведравање. Температура до 25 степени.
Променљиво облачно, на крајњем северу Србије углавном суво, у осталим крајевима местимично са краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином.
Увече у већини предела престанак падавина уз постепено разведравање.
Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено и јак северозападни. Најнижа температура од 17 до 20, а највиша од 24 до 28 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.