Izvor: RTS, 22.Jun.2023, 10:15

Ани је потребна помоћ за терапију у Јапану, једину која може да јој спаси живот

Крагујевчанка Ана Милетић, мама шестогодишње девојчице, оболела је од најзлоћуднијег тумора мозга. Захваљујући донацијама грађана, институција и дијаспоре, прошле године отишла je на лечење у Токио. Међутим, да би наставила лечење, потребно је да се скупи новац >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за њену терапију у Јапану, једину која може да јој спаси живот.
Још на почетку Анине борбе, лекари су јој рекли да постоји лек, али да мора да се лечи на клиници у Јапану. Захваљујући добрим људима, скупило се 400.000 евра.

Ана је отишла у Јапан, примила шест доза терапије. Међутим, потребно је још.
Ђорђе Бојовић, Анин брат, који је све време уз сестру, каже да се она пре две, три седмице вратила из Јапана.
"План је био да лечење настави и даље. Међутим, у међувремену ситуација се искомпликовала. Ана је тренутно у погоршању. У Клиничком центру Крагујевац, особље чини све што може да јој помогне, да је извуче из ове ситуације и да Ана може да настави своје лечење", каже Бојовић.
Оно што је сада најважније, истиче Бојовић, јесте да Ана у тренутној ситуацији победи у бици за живот.
"Докле год њено срце куца, ми морамо да се боримо. Ја поручујем као брат мојој сестри – Ана, бори се, да пробамо и ову битку за живот да добијемо", рекао је Ђорђе Бојовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.