Izvor: RTS, 20.Jun.2023, 13:22

Ухапшен због поновљених претњи новинару

Мушкарац С.С. приведен је у понедељак и задржан у трајању од 48 сати због сумње да је поновио кривично дело угрожавање сигурности новинара И.И.
Кривични поступак за раније упућене претње новинару И.И. текао је редовним путем, тако што се С.С. бранио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са слободе, али након што је поново упутио претње оштећеном, по налогу тужиоца је задржан.
С.С. је данас изнео обрану пред тужиоцем, након чега је суду предложен притвор због сумње да ће поновити кривично дело односно учинити дело којим прети.
Суд је одредио притвор осумњиченом, а у даљем току поступка тужилаштво ће испитати сведока оштећеног и прикупити неопходне остале материјалне доказе, након чега ће бити донета коначна одлука.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.