Izvor: RTS, 15.Jun.2023, 05:55

Поново киша - у западним, централним и источним пределима на снази наранџасти метео-аларм

Најмање кише у Бачкој и Банату, највише у западним, централним и источним пределима. Тамо ће на снази бити наранџасти метео-аларм. За 12 сати може пасти 30 до 50 литара кише по квадратном метру. Због облачности и падавина 3 до 4 степена свежије, највиша дневна температура >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << до 25 степени.
Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима који ће понегде бити праћени грмљавином.
Најмање кише у Бачкој и Банату, највише у западним, централним и источним пределима. Тамо ће на снази бити наранџасти метео-аларм. За 12 сати може пасти 30 до 50 литара кише по квадратном метру.
За овако обилне падавине задужен је снажан циклон који се премешта из Тиренског мора ка јужном Јадрану. Због облачности и падавина 3 до 4 степена свежије.
Ујутру од 12 до 16 степени, највиша од 20 до 25. У Београду више падавина у другом делу дана. Темпераутра до 21 степен.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.