Izvor: RTS, 05.Jun.2023, 18:18

Три особе страдале, једна тешко повређена, у саобраћајној несрећи на путу између Врњачке Бање и Гоча

У саобраћајној несрећи на путу између Врњачке Бање и Гоча три особе су страдале, а једна је тешко повређена, потврђено је РТС-у у МУП-у и Општој болници у Краљеву.
На лицу места погинула је једна особа, а жена тешко повређена у несрећи преминула је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на путу до болнице, потврђено је РТС-у.

Једна од повређених особа преминула је током дијагностике, а четврти путник из аутомобила је тешко повређен и лекари му се боре за живот, рекао је за РТС директор Опште болнице у Краљеву др Зоран Мрвић.
Претпоставља се да је возач аутомобила марке "шкода" београдских регистарских таблица изгубио контролу над возилом и ударио у дрво.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.