Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 13:08

Марио Хвала – Новосађанин који је снимио рекламу са Месијем и направио највећу фризуру на свету! (ВИДЕО)

Посетили смо новосадског фирзера Мариа, творца највеће фризуре на свету високе четири метра и тешке 14 килограма, за чије име се чуло толико далеко да је недавно снимио и рекламу са једним од најбољих фудбалера света – Лионелом Месијем. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Марио Хвала је човек за кога не постоји несавладив задатак када су фризуре у питању.
Као фризер ради нешто више од двадесетак година, а пре него што је почео да се бави овим послом, Марио се бавио сликарством.
Све и да нам то није рекао, приметили бисмо сами, јер уметничка црта коју има види се у сваком његовом раду.
Спајање уметности и фризерског заната у једно резултирало је “hair tattoo“-ом којим се бави око 14 година. Фото: PrtSc/Instagram/Mariohvala “Hair tattoo“, већ вам је по називу јасно, техника је осликавања реалних портрета на коси, а многи његови радови толико су веродостојни да, када се не би налазили на нечијој глави, помислили бисте да гледате у фотографију.
У току своје каријере урадио је многе портрете познатих личности као што су Новак Ђоковић, Ким Џонг Ун, Леброн Џејмс, Ангела Меркел, Марк Цукерберг, Владимир Путин, Доналда Трамп и многи други.
Ипак, један портрет за њега има посебан значај јер је због њега имао привилегију да сарађује са Лионелом Месијем. У питању је снимање рекламе за Пепси, а сви врло добро да је пепсијева кампања са Месијем једна од најоригиналнијих рекламних кампања икада снимљених.  







View this post on Instagram

















 
A post shared by Mario Hvala (@mariohvala)


Нису само портрети оно што Марио уме да ослика на нечијој коси, недавно је свој таленат показао на делу када је урадио реплику Фра Бартоломеа, “Оплакивање Исусово“ из 1516. године.
Иако је у току своје каријере постигао многе успехе, Марио је веома скорман, приземан и врло пријатан младић.
Муштерије га могу посетити у његовом салону у Краљевом парку, на адреси Краљевића Марка 36, али ће за термин морати да се стрпе, јер како Марио каже, термини се попуњавају вртоглавом брзином.
У нашем интервјуу погледајте разговор са Новосађанином, за кога слободно можемо рећи, светски – а наш!
Priroda od koje zastaje dah i bivši dom zmajeva na sat vremena od Novog Sada (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марио Хвала – Новосађанин који је снимио рекламу са Месијем и направио највећу фризуру на свету! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.