Izvor: RTS, 01.Jun.2023, 06:00

И данас пљускови и грмљавина, понегде град

Првог јуна у читавој земљи очекују се падавине. У другом делу дана биће услова и за пљускове са грмљавином. Локално су могуће и временске непогоде праћене градом. Највиша дневна температура до 27 степени Целзијуса.
У Србији ујутру и пре подне умерено >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << до потпуно облачно са локалном појавом краткотрајне магле, понегде и са краткотрајном кишом или пљуском са грмљавином.

У другом делу дана променљиво и нестабилно са чешћом појавом кише, пљускова и грмљавина, а локално се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина.
Најнижа температура од 11 до 16, а највиша од 22 до 27 степени.
У Београду пре подне претежно облачно, у појединим деловима града с краткотрајном кишом.
После подне променљиво и нестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином, а локално су могуће и краткотрајне временске непогоде са градом и већом количином падавина.
Ветар слаб до умерен, источни и југоисточни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура око 15, највиша око 24 степена.
У Србији у наредних седам променљиво облачно и нестабилно са честом појавом кише, пљускова и грмљавина, израженијим у другом делу дана, када се очекују и локалне временске непогоде - град, велика количина падавина за кратко време, јак и олујни ветар.
Највиша дневна температура у већини места од 23 до 27 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.