Izvor: RTS, 24.Maj.2023, 17:43

Из затвора звао грађане да му пошаљу новац, оштећени да се јаве полицији

Против четрдесетрогодишњег мушкарца поднета је крична пријава због сумње да је из КПЗ Панчево, где издржава казну затвора, лажно се представљајући, позивао грађане и адвокате и тражио правно заступање и новац. Пошто се сумња да има више преварених грађана, полиција >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << позива оштећене да случај пријаве у Полицијску станицу Врачар или телефоном.
Мушкарац се терети да је представљајући се као Дарко Елез позивао адвокате и грађане са говорница КПЗ Панчево од којих је тражио да га заступају у поступцима пред судом, као и да му уплате новац електронским путем за наводну хируршку интервенцију, а који ће, како је говорио, његова супруга да врати.
По налогу тужиоца Првог основног јавног тужилаштва Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, ПС Врачар поднели су кривичну пријаву против 43-годишњег мушкарца због сумње да је извршио кривична дела превара, саопштио је МУП.
Пошто се сумња да има више преварених грађана, полиција позива оштећене да случај пријаве у ПС Врачар или телефоном на бројеве 011/344-0643 и 011/344-3425.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.