Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 14:31

ФИБА објавила термине мечева Србије на Светском првенству у кошарци

Челници Међународне кошаркашке федерације (ФИБА) саопштили су сатнице одигравања свих утакмица групне фазе предстојећег Светског првенства, а Србија ће све мечеве на Филипинима играти у одличним у терминима за гледање из домовине. Фото: FIBA Eurobasket, Србија ће Мундобаскет почети >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << против Кине, у суботу 26. августа од 14 часова по времену у Србији (20 часова у Манили). Два дана касније „орлови“ играју против Порторика, поново од 14 часова, а онда 30. августа против Јужног Судана од 10 сати.
Уколико Србија буде једна од две првопласиране селекције, и у другој фази ће све утакмице играти или од 10 или од 14 часова по средњеевропском времену.
Jokić za antologiju, tripl-dabl u pobedi Denvera nad Lejkersima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФИБА објавила термине мечева Србије на Светском првенству у кошарци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.