Izvor: RTS, 12.Maj.2023, 08:00

Илон Маск зна име новог директора Твитера, медији спекулишу да је то Линда Јакарино

Власник Твитера, Илон Маск изјавио је да је пронашао новог извршног директора који ће водити компанију и да ће “она“ почети са радом за неколико недеља. Како преносе медији, највероватније ће то бити Линда Јакарино, тренутни шеф оглашавања и партнерстава за Ен-Би-Си >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Јуниверзал.
Вол Стрит Џорнал наводи да Линда Јакарино “преговара“ око преузимања посла, а Дилан Бајерс из Пјука каже да Маск “планира“ да управо њој повери то место.

Иако за сада нема званичних потврда, Верџ наводи да се у адвертајзинг свету шушка да је то Јакаринова.
Јакаринова је недавно радила интервју са Илоном Маском и твитовала о томе како је узбуђена што ће Ен-Би-Си ступити у партнерство са Твитером за следеће Олимпијске игре.
Маск је претходно навео да ће, када “мистериозни“ нови извршни директор почне са радом за отприлике шест недеља, “прећи на место извршног председника и извршног техничког директора, који ће надгледати производе, софтвер и системе“.

То значи да ће нови извршни директор Твитера бити скоро искључиво фокусиран на бизнис, за шта је Јакаринова свакако квалификована.
Она већ води посао са огласима вредним више милијарди долара и веома је цењена међу оглашивачима које би требало убедити да поново троше на Твитеру.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.