Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 20:18

Фабрика из Врања где је повређена радница: Одмах обавештена Хитна помоћ, инспекција и полиција

Фабрика "Хаикс опрема" у Врању у којој је у среду у јутарњим сатима повређена радница саопштила је да се догодила повреда на раду при чему је њихова запослена задобила тешке повреде прстију обе руке.
У саопштењу пише да су у том тренутку запосленој >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у помоћ прискочиле колеге, да је послодавац одмах обавестио Хитну помоћ, инспекцију рада и полицију која је обавила увиђај. Сада надлежне службе фирме "Хаикс опрема" спроводе детаљну анализу могућих узрока повреде.
"Т.О. је јуче после збрињавања у Здравственом центру у Врању, упућена у Клинички центар Ниш, оперисана је и према речима лекара њено стање је стабилно. У сталном смо контакту с њом и њеном породицом и пружићемо им сву потребну помоћ. Пружамо подршку нашој запосленој и њеној породици уз искрену жељу за брзим и потпуним опоравком", наводи компанија.
Како се додаје у саопштењу, желе да захвале свим колегама који су брзо реаговали у пружању помоћи и исказали саосећање са повређеном колегиницом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.