Синдикат радника у просвети Србије донео одлуку о обустави штрајка у школама

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 17:18

Синдикат радника у просвети Србије донео одлуку о обустави штрајка у школама

Синдикат радника у просвети Србије саопштио је данас да је донео одлуку о прекиду штрајка који су започели у петак због трагедије у београдској основној школи Владислав Робникар. Фото: Pexels/Pixabay У саопштењу је наведено да ће сви чланови тог синдиката од сутра, 8. маја одржавати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наставу по распореду часова у школама редовно.
„Одлуку доносимо у најбољој намери, како бисмо својим активностима помогли у обезбеђивању сигурног окружења за нашу децу и запослене у установама образовања и васпитања“, стоји у саопштењу.
Синдикати истичу да од одговорних у држави траже да у складу са својим законским овлашћењима учине све како се оваква трагедија не би поновила нигде и никада у нашој држави.
Синдикат радника у просвети Србије саопштио је да у петак ступају у штрајк, након напада у Основној школи “Владислав Рибникар” у Београду, где је убијено осам ученика и радник обезбеђења.
Si Đinping uputio pismo saučešća predsedniku Vučiću

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Синдикат радника у просвети Србије донео одлуку о обустави штрајка у школама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.