Никада неће изаћи из моде: Топ листа најпопуларнијих имена за псе у свету

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 19:00

Никада неће изаћи из моде: Топ листа најпопуларнијих имена за псе у свету

Последњих година све више паса носи и људска имена као што су Милица, Милорад или Жиле. Фото: Pexels/Simona Kidric Планирате ли да набавите пса или баш размишљате о томе како да назовете свог новог мезимца, листа најпопуларнијих имена за псе на свету могла би да вам буде добра инспирација. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << А ако већ имате псића, можда ће вас занимати налази ли се његово име на листи најпопуларнијих.
Инспирацију за име кућног љубимца власници паса добијају с разних страна, од омиљених телевизијских, филмских и музичких звезда и ликова до класичних имена попут Макса, Кинга, Рикија, Мазе и Луне.
Последњих година све више паса носи и људска имена као што су Љубица, Мићко или Ћира, а власници паса стално смишљају и нека нова, занимљива и необична имена за своје мезимце.
Ипак, класична имена за псе и даље су најпопуларнија. Ово је листа 20 најпопуларнијих имена за мушке и женске псе која никада неће изаћи из моде.
Десет најпопуларнијих имена за женке: 1. Bella
2. Lucu
3. Molli
4. Maggie
5. Chloe
6. Лола
7. Зое
8. Лилy
9. Еmmа
10. Рубy
Десет најпопуларнијих имена за мужјаке:
1. Маx
2. Charlie
3. Buddy
4. Rocky
5. Jack
6. Toby
7. Cody
8. Lucky
9. Ockar
10. Teddy
Како се ваш љубимац зове, или уколико планирате да га узмете како ћете га назвати?
Studija: Trudnice koje imaju jutarnje mučnine rađaju inteligentniju decu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Никада неће изаћи из моде: Топ листа најпопуларнијих имена за псе у свету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.