Емануел Пети: Ни најбољи тренер света не би могао да реши проблеме у Челсију

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 12:37

Емануел Пети: Ни најбољи тренер света не би могао да реши проблеме у Челсију

Некадашњи фудбалер Челсија Емануел Пети изјавио је данас да ни 20 менаџера не би могло да реши проблеме, који владају у свлачионици лондонског клуба, преносе британски медији. Фото: Танјуг/Adam Davy/PA via AP Челници Челсија су у летњем и зимском прелазном року уложили више од 600 милиона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << евра у нове играче, али се лондонски клуб налази на 12. месту на табели Премијер лиге.
Челси није победио на последњих девет утакмица, а поражен је на последњих шест мечева.
Пети не сматра да је проблем у актуелном менаџеру Челсија Френку Лампарду, кји је лондонски клуб преузео пре месец дана.
„Био сам прилично близу свлачионице Челсија и видео сам како се играчи препиру. Посебно у другом полувремену меча. Шокирало ме њихово понашање у првом полувремену, њихов говор тела, недостатак поноса, заједништва и пријатељства. Помислио сам да ситуацију у том тренутку не би решило ни 20 менаџера“, рекао је Пети. Челси је синоћ у гостима поражен од Арсенала резултатом 3:1 у мечу 34. кола Премијер лиге.
„Челси би прво требало да реши нешто у свлачионици, а тек онда да размишља о томе ко води играче. Превише их је. Ни најбољи тренер на свету у овом тренутку не би успео да реши. Било је понижавајуће гледати Челси. Било ми је жао навијача“, истакао је Пети.
Ante Rebić bi mogao karijeru da nastavi u Volfsburgu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Емануел Пети: Ни најбољи тренер света не би могао да реши проблеме у Челсију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.