Izvor: RTS, 30.Apr.2023, 05:59

И сунце и краћи пљускови - уранак без падавина, али уз појачање кошаве

Изнад нашег региона је влажна ваздушна маса, па се и данас очекује смена сунчаних периода и кракотрајних пљускова. Слично и наредних дана.
Јутарња температура од 5 степени, највиша дневна до 23.

У Београду више облака него у суботу. У појединим >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << деловима града могућ је пљусак. Температура до 20 степени.
У понедељак претежно сунчано и топло, у кошавском подручју у другом делу дана уз умерен, а током ноћи и јак, југоисточни и источни ветар.
Крајем дана и током ноћи на југозападу земље постепено наоблачење са кишом. Најнижа температура од 6 до 10, највиша дневна од 19 до 23 степена.

У уторак променљиво облачно, у западној половини земље (запад Војводине, западна и југозападна Србија) местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, јужни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 8 до 14, највиша дневна од 20 до 23 степена. 
У среду променљиво облачно, топло и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар умерен и јак јужни и југоисточни, после подне и увече у слабљењу. Најнижа температура од 9 до 13, највиша дневна од 20 до 23 степена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.