Злато за Микеца и Аруновић на Светском купу у Лими

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Apr.2023, 08:10

Злато за Микеца и Аруновић на Светском купу у Лими

Српски стрелци Дамир Микец и Зорана Аруновић освојили су златну медаљу на Светском купу у Лими у такмичењу микс парова ваздушним пиштољем. Фото: Стрељачки савез Србије Микец је јуче изборио злато у појединачној конкуренцији, а Аруновићева се није такмичила, јер је дан уочи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << почетка турнира, због тровања храном, завршила у болници.
Ипак, успела је да се опорави, спреми да изађе на ватрену линију и дала равноправан допринос новом успеху српског тима.
Микс Аруновић/Микец је ове године, на сваком такмичењу, освојио медаљу.
На првом Светском купу у Каиру стигли су до сребра, а недавно у Талину поново постали прваци Европе.
Медаља у Лими је осма за трофејни тандем у Светским куповима (три злата, три сребра и две бронзе).
„Осећам се као птица Феникс. Пре два дана сам била у болници, нисам учествовала у појединачном такмичењу, нисам дуго знала ни да ли ћу бити спремна за микс, а ево сада радујем се злату“, рекла је Аруновићева непосредно после финала.
Микец је додао да је Зорана херој.
„Пресрећан сам, освојио сам два злата у два дана, баш као и на Европском првенству“, рекао је Микец.
У такмичењу микс парова пушком, тим Србија 1 (Теодора Вукојевић/Лазар Ковачевић) је заузео 15, док су се на 18. позицију пласирали Андреа Арсовић и Милутин Стефановић.
У суботу су на програму појединачна такмичења ваздушном пушком.
Polufinala teniskog turnira u Monte Karlu: Rubljov-Fric, Rune-Siner

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Злато за Микеца и Аруновић на Светском купу у Лими се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.