Дарујемо бесплатан систематски преглед и 10 прегледа гастроентеролога поводом Светског дана здравља!

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Apr.2023, 09:58

Дарујемо бесплатан систематски преглед и 10 прегледа гастроентеролога поводом Светског дана здравља!

Екипа нашег портала и портала “НС Уживо“ је у сарадњи са Заводом за здравствену заштиту радника  “Global Prevent“ одлучила да обрадује наше суграђане бесплатним систематским прегледом  и са 10 прегледа гастроентеролога поводом Светског дана здравља који се данас обележава на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << читавој планети. Фото: Pixabay/Bru-nO Живимо веома брзо и често најмање пажње поклањамо нашем здрављу. Можда је баш данас дан за неке здравије одлуке, зато учествујте у наградној игри.
Уколико желите да освојите бесплатан систематски преглед, потребно је да одете на нашу Инстаграм стараницу и испоштујете све задате услове.
Добитника извлачимо у уторак, 11. априла, у 12 часова на нашем Инстаграм профилу.  







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


На данашњи дан Светска здравствена организација, такође, прославља 75 година од оснивања, под слоганом “Здравље за све“. СЗО је основна још давне 1948. године када су се светске земље удружиле у идеји да унапређују здравље и служе свим друштвеним слојевима како би се ниво здравља на свим местима света подигао на највиши могући квалитет.
Подсећамо, право на здравље је основно људско право и због тога сваки човек мора да има приступ здравственим установама.
Дизање свести о важности и превенцији здравља потребно је чинити свакодневно, међутим, иако понекад заборавимо, треба искористити макар датуме попут овог и мислити на себе.
Пуно среће желимо у наградној игри!
Svilena vlakna kao rešenje za pokidane nerve?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дарујемо бесплатан систематски преглед и 10 прегледа гастроентеролога поводом Светског дана здравља! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.