Izvor: RTS, 07.Apr.2023, 09:48

Непланирана ноћна линија у Загребу - украо трамвај, провозао га и оставио на улици

Непозната особа је у среду увече у Загребу украла трамвај, провозала га по Трешњевци и тамо оставила, након чега је отишла у непознатом правцу. Полициј још увек трага за починиоцем.
Трамвај је украден у среду око 23 часа из спремишта на загребачкој >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Љубљаници, а током непланиране вожње у њему није било путника.

Нико није повређен и возило није оштећњно, саопштило је градско предузеће Загребачки електрични трамвај (ЗЕТ).
"Синоћ нешто пре 23 сата, непознати починилац на трешњевачкој ремизи отуђио је нископодни трамвај који је био припремљен за излаз у промет, одвезао га у смеру истока до Тратинске улице, где је напустио возило и отишао у непознатом правцу", наведено је у саопштењу ЗЕТ-а.
Полиција је преузела снимке видео-надзора у возилу како би пронашла починиоца, а из ЗЕТ-а кажу да је покренута интерна истрага ради утврђивања одговорности за овај пропуст.
"Полиција је запримила дојаву да је непозната особа око 23 сата ставила у погон трамвај на подручју Трешњевке. Није забележена материјална штета нити има повређених особа. Радници ЗЕТ-а су нашли трамвај и вратили га на место. Полиција за сада и даље утврђује околности догађаја", саопштили су из загребачке полиције.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.