У корак са светским трендовима! Отворена прва играоница за псе и мачке у Новом Саду – обезбеђен врхунски угођај и дружење за љубимце

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 13:16

У корак са светским трендовима! Отворена прва играоница за псе и мачке у Новом Саду – обезбеђен врхунски угођај и дружење за љубимце

Да се Новосађани труде да буду у корак са светским трендовима и свом љубимцу обезбеде само најбоље, показује отварање прве играоница за псе и мачке на подручју града. Фото: Instagram/Printscreen Пет центар се потрудио да обезбеди врхунску забаву и едукацију за кућне љубимце, којима је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << омогућио једночасовно дружење у својим просторијама уз присуство стручног особља.
Прва играоница за псе и мачке у нашем граду одржана је протеклог викенда у просторијама Пет центра.
„Након прве играонице коментари су позитивни. Сваки члан који је учествовао у играоници је задовољан организацијом. Љубимци су све време са неким од наших радника. Играмо се са њима. Покушавамо да спроведемо лакшу дресуру, проверимо њихово физичко здравље. Намењено је и да едукује власнике“- испричао је за НС Уживо Жељко из Пет центра.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by PET CENTAR Srbija (@petcentarsrbija)


Играоница је тренутно на располагању само псима и мачкама, али како наглашавају из Пет центра, с обзиром да је акција нова, врло је могуће да ће у будућности бити отворена и за друге животиње.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by PET CENTAR Srbija (@petcentarsrbija)


Играоница ће бити отворена сваке суботе између 12 и 13 часова. Како би ваш љубимац учествовао, потребно је да га власник претходно пријави, јер је искључиво путем заказивања могуће учешће у активностима Пет центра.
Поред играонице у Новом Саду, отворена је и у Београду. Овај нови вид активности за кућне љубимце је потпуно бесплатан.
Студенти концертом у студентском дому „Живојин Ћулум“ прославили свој дан

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У корак са светским трендовима! Отворена прва играоница за псе и мачке у Новом Саду – обезбеђен врхунски угођај и дружење за љубимце се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.