Izvor: RTS, 04.Apr.2023, 06:03

Србија под снегом: Поједини путеви непроходни, стабла пала на аутомобиле, више села без струје, расте водостај река

У већем делу Србије већ сатима пада снег. Поједини путеви су непроходни, а под тежином снежног прекривача дошло је и до обарања стабала – једна девојчица је тако повређена. МУП саопштава да је више села без струје због кварова на електромрежи. Дошло је и до пораста >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << водостаја појединих река.
Највише падавина се очекује ујутру и пре подне у земљи, али ће после подне и увече ослабити. Црвено метео-упозорење је на снази на западу и југозападу земље, као и у Шумадији.
У нижим пределима пашће од десет до тридесет центиметара снега, а на планинама и до пола метра. Дуваће јак северац, па се у брдско-планинским пределима очекују мећава и снежни наноси. 
Температура ће током читавог дана у већиним места бити између минус један и три степена.
И у Београду се очекује снег до тридесет центиметара. Биће ветровито и хладно, са највишом температуром до два степена. Облачно и хладно време са слабим снегом очекује се и у среду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.