Izvor: RTS, 01.Apr.2023, 08:48

Комерцијални вид лечења поново на ВМА, објављен и ценовник

Ситуација са ковидом је стабилна, зато ће комерцијални поподневни вид лечења - за грађанство и странце, који је у претходном периоду због пандемије ковида био обустављен на Војномедицинској академији, поново бити омогућен за оне који би на лечење у ову установу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Од понедељка је Војномедицинска академија поново отворена и за грађанство, а ценовник прегледа је објављен на њиховом сајту.

 
Пуковник Бобан Ђорђевић, специјалиста пластичне хирургије, истиче да ће ВМА наставити пре подне да ради за војне осигуранике и цивиле који су упућени из цивилних установа.
"Све више људи тражи лекаре са ВМА и на овај начин смо успели, а на један правни и законит начин, да пружимо услуге свим пацијентима који желе да их наши лекари прегледају, то су услуге дијагностике, операција и лечења на комерцијалном принципу", истакао је пуковник др Ђорђевић.
Цело гостовање пуковника др Бобана Ђорђевића можете погледати на снимку на почетку текста.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.