Izvor: RTS, 27.Mar.2023, 19:32

Опљачкана још једна српска породица у централном делу Косова и Метохије

Непознате особе обиле су и опљачкале кућу породице Митра Максимовића у Сувом Долу код Липљана, одневши драгоцености и новац, потврдила је РТС-у Милица Максимовић.
Пљачка се догодила синоћ, док Митар са супругом није био у кући, навела је њихова >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ћерка Милица и додала да је обијање куће родитеља приметила данас.
"Најпре сам приметила отворен прозор. Улазна врата су била оштећена, покушали су прво ту да уђу а онда су највероватније ушли кроз прозор. У кући су све ствари и документа лопови разбацали по поду", пренела је Милица.
Навела је да су лопови украли око 2.000 евра у новцу и драгоцености од злата и сребра.
Истакла је да није први пут да је покрадена њихова кућу и домаћинство. Подсетила је да су и пре десетак година из дворишта украли трактор.
Последњи случај су пријавили, а полиција је извришила увиђај.
Милица је додала да особе које суи м украле трактор до данас нису откривене нити трактор пронађен.
Како је испричала, крађа се највероватније догодила претодне ноћи када и у суседној Лепини такође код Липљана, где је опљачкана породица Славић.
Славиће су непознате особе опљачкале по пети пут.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.