Кина назвала САД унилатералним силеџијом на састанку Светске трговинске организације

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jan.2023, 18:50

Кина назвала САД унилатералним силеџијом на састанку Светске трговинске организације

Кина је данас оштро критиковала Вашингтон на састанку Светске трговинске организације (СТО), назвавши САД унилатералним силеџијом и земљом која крши правила. Фото: Pixabay/zhushenje Амбасадор Кине при Светске трговинске организације, Ли Ченганг, рекао је да га је Вашингтон обавестио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << о својој намери да ће уложити жалбу на недавну одлуку Светске трговинске организације у којој је утврђено да америчке тарифе на метал крше глобална правила.
„Ово забрињавајуће понашање САД је очигледно приказало слику САД као унилатералног силеџије, земље која крши правила и ремети ланац снабдевања“, навео је он, према копији говора, у који је Ројтерс имао увид.
Светска трговинска организација је донела важне одлуке против САД последњих недеља, укључујући пресуду о металима која укључује Кину и посебан спор са Хонг Конгом око етикетирања.
U stanu šefa Koza nostre pronađeni posteri Al Paćina kao Kuma i Hoakina Finiksa u ulozi Džokera

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кина назвала САД унилатералним силеџијом на састанку Светске трговинске организације се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.