Пројекат „Еколошко васпитање, здраво одрастање“ сутра у ОШ „Свети Сава“

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2022, 17:15

Пројекат „Еколошко васпитање, здраво одрастање“ сутра у ОШ „Свети Сава“

Пројекат „Еколопко васпитање, здраво одрастање“ одржаће се сутра, 30. новембра у 14.30 часова  у ОШ „Свети Сава“ (Улица Јована Јовановића Змаја бр. 24) у Руменци. Фото: Pixabay/Skitterphoto Чланица Градског већа за образовање Дина Вучинић присуствоваће радионици у оквиру хуманитарно-еколошког >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пројекта „Еколошко васпитање, здраво одрастање!“ коју организује удружење „Чепом до осмеха“, уз подршку Градске управе за образовање.
Том приликом биће организован теоретски део едукације, као и практични који подразумева слагање мозаика од пластичних чепова.
Пројектом је предвиђена едукација основаца из приградских насеља Новог Сада, а деца се уче основним еколошким принципима, али и хуманости будући да је један од циљева пројекта и рециклажа чепова од којих се добијају финансијска средства за куповину помагала деци са инвалидитетом.
Deo Ulice Radomira Raše Radujkova dobija pešačku i biciklističku stazu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пројекат „Еколошко васпитање, здраво одрастање“ сутра у ОШ „Свети Сава“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.