Србија домаћин Светског првенства у ММА!

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2022, 12:26

Србија домаћин Светског првенства у ММА!

Србија је добила организацију ИММАФ Светског првенства за 2022. годину. Биће одржано у Београду од 12. фебруара наредне године, а борбе пратите уживо на ТВ Арена спорт. Фото: Александар Ракић/приватна архива Почев од 12. фебруара, током недељу дана Штарк арена биће домаћин сениорског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и јуниорског шампионата света у ММА.
Председник ИММАФ Керит Браун честитао је Србији на добијању домаћинства. „Са задовољством могу да објавим да имамо датум и локацију. Имамо могућност да први пут од почетка пандемије имамо пун календар такмичења“, казао је Браун.
Такође, честитао је председнику председнику ММА савезу Србије Луки Николићу. „Радујемо се сарадњи са искусном федерацијом и парнерима на организацији још једног сјајног аматерског светског ММА првенства“, навео је први човек ИММАФ.
Mundijal – dan 10: Ekvador-Senegal, Holandija-Katar, Iran-SAD, Vels-Engleska

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србија домаћин Светског првенства у ММА! се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.