Огласила се светска шампионка: Ове године сам без пораза

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 19:10

Огласила се светска шампионка: Ове године сам без пораза

Српска боксерка Сара Ћирковић освојила је златну медаљу на шампионату света које се одржава у шпанском месту Бенидорм. Фото: Боксерски савез Србије Она је у финалу савладала представницу Данске Винтер Софи Росхауг у категорији од 48 до 50 кг.
За званични сајт Боксерског савеза >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије рекла је:
„Пресрећна сам и презадовољна, за овај успех је најзаслужнији мој тренер Мирко Ждрале. Не могу рећи да нисам очекивала ово пошто сам ове године без пораза у рингу. Када сам долазила на СП, у глави ми је било да ћу освојити злато, јер смо много радили. Надам се да ћу идуће године успети да се квалификујем за Олимпијске игре у Паризу 2024. године“, рекла је Ћирковић.
Piksija odmah pitali o spornoj zastavi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Огласила се светска шампионка: Ове године сам без пораза се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.