Уганда: Затворском особљу забрањено коришћење мобилних док траје Светско првенство

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 14:35

Уганда: Затворском особљу забрањено коришћење мобилних док траје Светско првенство

Угандске власти забраниле су затворском особљу коришћење мобилних телефона док траје Светско првенство у фудбалу, истичући да би затвореници могли да искористе мањак пажње чувара за организовање бекства. Фото: WikimediaCommons/Rod Waddington „Због утакмица Светског првенства чуварима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << би могао да падне ниво пажње и опреза, што би затвореници могли да искористе за бекство“, казао је званичник затворске службе, преносе британски медији.
„Особље не би требало да користи паметне телефоне на послу, јер им одвлаче пажњу и ометају ниво опреза и будности“, наводи се у саопштењу, преноси Сандеј вижен.
Затворским службеницима саветује да појачају опрез у деловима затвора у којима је затвореницима омогућено праћење утакмица.
Italija: Spasioci i dalje tragaju za preživelima u klizištu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уганда: Затворском особљу забрањено коришћење мобилних док траје Светско првенство се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.