Шпанци владају светским тенисом

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Sep.2022, 13:23

Шпанци владају светским тенисом

Шпански тенисер Рафаел Надал од понедељка, 3. октобра биће други тенисер на свету и биће то први пут од 2000. године да прва два места на АТП листи заузимају играчи из исте земље. Фото: Танјуг/AP/Mark J. Terrill Пре 22 године то су били легендарни Американци Андре Агаси и Пит Сампрас, а сада >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су то Карлос Алкараз и Рафаел Надал.
На последњој објављеној ранг листи, која је изашла у понедељак, Рафел Надал је био трећи играч света, док је друга позиција припадала Касперу Руду. Међутим, како је Норвежанин на турниру у Сеулу испао у четвртфиналу чиме је остао без значајних бодова.
Према пројекцији, најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и наредне недеље ће бити на седмој позицији, а он успеха на турниру у тел Авиву зависи колико ће се приближити Стефаносу Циципасу на 6. месту.
Novak i Iga Švjontek zvezde Svetske lige u Dubaiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шпанци владају светским тенисом се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.