Izvor: RTS, 20.Apr.2024, 06:01

Сунчано и топлије, али поподне поново стижу облаци

Мало топлије време очекује се данас у Србији. У другом делу дана више облака, а киша је прогнозирана у јужним и источним крајевима. Јутарња температура од 1, а највиша до 17 степени.
Првог дана викенда пријатно време у Србији. Ујутру понегде слаб мраз, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << током дана топлије.
Пре подне претежно сунчано, од средине дана постепено повећање облачности, после подне у јужним и источним крајевима местимично слаба киша, док се увече и током ноћи ка недељи слаба киша очекује понегде на северозападу Војводине. 
Најнижа температура од 1 до 5, а највиша дневна од 14 до 17 степени Целзијуса.
У Београду ујутру сунце, после подне облаци, али остаје суво. Температура до 16 степени.
У недељу више кише. Биће претежно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима, а у планинским пределима и са снегом. Најнижа температура од 4 до 8, а највиша од 8 до 14 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.