Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2024, 18:08

Трамп: Оно што се дешава са Израелом могло би да се заврши светским ратом

Бивши председник САД и републикански председнички кандидат за овогодишње изборе Доналд Трамп изјавио је да би „оно што се дешава са Израелом могло да се заврши светским ратом“, пренели су данас израелски медији.
„Имамо нешто мање од седам месеци до председничких избора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 5. новембра, али то је вечност када су људи неспособни“, изјавио је Трамп, преноси Џерузалем Поуст.
На конференцији за новинаре у Палм Бичу на Флориди, бивши председник Доналд Трамп сугерисао је да би рат Израела против Хамаса у Појасу Газе могао да ескалира у светски рат, а потом је наставио критикујући председника Џозефа Бајдена, рекавши да „он не зна шта ради“.
Према његовим речима и сукоб између Русије и Украјине могао би да изазове светски рат нагласивши да до рата између те две земље никада не би дошло да је он био председник.
Коментаришући „рекордну инфлацију“ у Америци Трамп је рекао да су Сједињене Државе „нација у паду“.
Londonski pab Gordona Remzija vredan 13 miliona funti zauzeli skvoteri

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп: Оно што се дешава са Израелом могло би да се заврши светским ратом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.