Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 07:07

Ветар не посустаје, стиже и пролазно наоблачење са кишом и пљусковима

У Србији данас ветровито уз пролазно наоблачење са кишом и пљусковима. Поподне и увече ће престати падавине и разведрити се у целој земљи. Најнижа температура од 7 до 13 степени, највиша дневна од 13 до 19. 
Пре подне киша ће падати у Војводини, затим >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у централним пределима, а крајем дана и на југу. Касније поподне на северозападу и западу земље, а увече и у Банату, централним и југозападним крајевима Србије престанак падавина.
Дуваће умерен и јак ветар, а на југу Баната, у доњем Подунављу и у планинским пределима и олујни јужни и југоисточни, увече у слабљењу. 
Најнижа температура од 7 до 13 степени, а највиша од 13 до 19. 
У Београду ветровито уз кишу и пљускове од средине дана. Највиша температура 17 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.