Izvor: RTS, 09.Mar.2024, 08:10

Срушио се хеликоптер Националне гарде у Тексасу, троје погинулих

У паду хеликоптера америчке Националне гарде који је у петак патролирао дуж америчко-мексичке границе, погинула су два војника и агент америчке граничне патроле, а повређен је још један војник, саопштено је из америчке војске.
Хеликоптер "УХ-72 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Лакота" срушио се у близини града Рио Гранде у Тексасу током операције надзора и откривања илегалних активности на граници, изјавио је мајор војске САД Рајан Виерзбицки, преноси Ројтерс.
Мајор је рекао да нема информација о метеоролошким условима у време када се догодила несрећа. Узроци пада хеликоптера се истражују.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.