Izvor: RTS, 01.Mar.2024, 16:03
Аналогија - Павле Бранковић Пакито: Како се прави најбоља пица и где се најбоље једе у Београду
За које ћевапе вреди сести у кола и мало путовати, зашто је добра пица здрав оброк и које кафане у Београду не смете заобићи ако волите добру храну у Аналогији говори Павле Бранковић Пакито, food инфлуенсер.
Ако и ви мислите да уживање у храни није >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << грех, овај је разговор за вас. Не слушајте га на празан стомак, јер Пакито о храни прича тако да ћете и сити пожелети нешто истог трена да поједете.
Њему није тешко да отпутује у другу земљу да би добро јео, а при том му у свим ресторанима у Београду сви удоваљавају. Шефови се труде око јела која му спремају, јер он све снима и дели по друштвеним мрежама, на радост скоро двеста хиљада пратилаца.
Када је одлучио да отвори свој ресторан отишао је у Италију, у школу за пица мајсторе и добро изучио занат. Кажу да га је одлично савладао јер су пице које он прави, нешто посебно.
У овој епизоди @analogija-podkast Павле Бранковић открива мора ли добра пица бити скупа, може ли се јести шта год срце иште, а не угојити се, као и чиме се хране свиње од којих се прави најбоља шпанска кобасица. Ту су и препоруке за кафане које би ваљало обићи празног стомака и пуног новчаника.
Уживајте!