Izvor: RTS, 01.Mar.2024, 06:58

Почетак марта уз слабу кишу

Ујутру и пре подне понегде слаба киша. После подне смањење облачности, па ће бити и сунчаних периода. Дуваће кошава, повремено олујне јачине. Јутарња температура од 6 до 13, највиша дневна до 19 степени. У Београду ујутру слаба киша, током дана суво, уз сунчане интервале. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Биће и ветровито. Температура до 18 степени.
У петак ујутро и пре подне претежно облачно, понегде са слабом кишом. У току дана смањење облачности, па се очекују и сунчани периоди, осим на југу и истоку Србије, где ће се до краја дана задржати облачно, повремено с кишом или краткотрајним пљуском.
Ветар умерен и јак, југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу са ударима олујне јачине.
Најнижа температура од 6 до 13, а највиша од 14 на југу и истоку Србије до 19 степени у осталим крајевима.
У току ноћи ка суботи, осим на југу и истоку, слаба киша падаће и у централној Србији и на територији Београда.
Првог дана викенда променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала. Киша се очекује ујутро и пре подне у Банату, на истоку и југоистоку Србије, а током дана краткотрајно у брдско-планинским пределима на југозападу и југу.
Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и понегде у планинским пределима јак, а на југу Баната и у доњем Подунављу повремено олујни. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша од 12 до 18 степени.
У недељу променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, на југу Баната појачан, јужни и југоисточни. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.