Ђоковић: Индијан Велс један од најбољих турнира на свету, радујем се повратку

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 12:09

Ђоковић: Индијан Велс један од најбољих турнира на свету, радујем се повратку

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је данас да се радује повратку у Индијан Велс и навео да је Мастерс у овом америчком граду један од најбољих турнира на свету. Фото: Танјуг/AP Photo/Louise Delmotte Ђоковић је подсетио да је последњи пут у Индијан Велсу играо 2019. године.
„Прошло >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је пет година, предуго да се не буде део тениског раја. То је један од, без сумње, најбољих турнира на свету. Ово је вероватно омиљени турнир многим играчима, укључујући и мене. Не могу да дочекам да заиграм пред вашим навијачима, који су једни од најбољих“, рекао је Ђоковић, објављено је на званичном налогу турнира на друштвеној мрежи Икс (X).
Српски тенисер је пет пута тријумфовао у Индијан Велсу. „Прва титула на Индијан Велсу коју сам освојио 2008. године је у том моменту била једна од најбољих титула у мојој каријери. Имао сам срећу да још четири пута освојим овај турнир, да играм неке невероватне мечеве у финалу, са Федерером, Надалом и многим другим сјајним тенисерима. Заиста се радујем повратку“, додао је Ђоковић.
Мастерс у Индијан Велсу на програму је од шестог до 17. марта.
Juventus planira da ponudi Dušanu Vlahoviću produženje ugovora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Индијан Велс један од најбољих турнира на свету, радујем се повратку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.