Izvor: RTS, 23.Feb.2024, 18:26

"Крени-промени" предали захтев РТС-у

Представници покрета "Крени-промени" предали су Радио-телевизији Србије захтев да омогући, како кажу, непристрасно информисање и дебату о ископавању литијума на територији Србије.
Подсећају да је иницијативу за забрану ископавања литијума и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << бора потписало 38.000 грађана и да као овлашћени предлагачи закона имају право на јавну дебату.
 "Политичари имају право да добију простор на РТС када прикупе 10.000 потписа, не можете то право да ускратите онима који скупе 38.000 за један врло конкретан законски предлог о ком се ради," рекао је Саво Манојловић из "Крени промени".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.