Izvor: RTS, 15.Feb.2024, 15:45

Тужилаштво формирало предмет поводом пријема дванаесторо тешко алкохолисане деце

Након сазнања из медија да је током прошле ноћи у Војномедицинску академију примљено дванаесторо деце у тешком алкохолисаном стању, Више јавно тужилаштво формирало је предмет ради утврђивања свих околности овог случаја.
Како се наводи у саопштењу, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << главни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду Ненад Стефановић наложио је да се идентификују одговорни и да се у сарадњи са полицијом утврде околности овог случаја.
Након тога, додаје се, биће донета одлука о квалификацији кривичног дела и процесуирању учинилаца.
О исходу прикупљених обавешења Више јавно тужилаштво ће благовремено обавестити јавност, закључује се у саопштењу.
Доктор Хитне помоћи ВМА Иван Лековић рекао је за РТС дa је у ту здравствену установу примљено дванаесторо деце у тешком алкохолисаном стању до чак 2,8 промила алкохола у крви.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.