Пливање: Ања Цревар и Андреј Барна у полуфиналу Светског првенства у Дохи

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Feb.2024, 13:25

Пливање: Ања Цревар и Андреј Барна у полуфиналу Светског првенства у Дохи

Српска пливачица Ања Цревар пласирала се данас у полуфинале трке у дисциплини 200 метара делфин на Светском првенству у Дохи. Фото: Танјуг/AP Photo/Lee Jin-man Ања Цревар је освојила шесто место у својој квалификационој групи, пошто је 200 метара испливала за два минута, 11 секунди и 63 стотинке. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Она је остварила десети резултат у квалификацијама.
Најбоље време у квалификацијама имала је Данкиња Хелена Розендал Бах (2:09.21). Ања Цревар ће пливати у првом полуфиналу, које је на програму вечерас од 18.16 сати.
Српски пливач Андреј Барна пласирао се у полуфинале трке на 100 метара слободно. Он је освојио треће место у својој квалификационој групи, пошто је данас 100 метара испливао за 48,31 секунд. Барна је на крају освојио седмо место у квалификацијама. Кинез Џани Пан имао је најбољи резултат у квалификацијама (47,82 секунде). Барна ће пливати у другом полуфиналу које је на програму вечерас од 17.30 часова.
Српска пливачица Нина Станисављевић није успела да се пласира у полуфинале трке у дисциплини 50 метара леђно. Српска пливачица је освојила девето место у својој квалификационој групи, пошто је 50 метара испливала за 29 секунди. Нина Станисављевић је на крају заузела укупно 25. место у квалификацијама.
Počinje završni turnir Kupa Koraća: Borac protiv Čačka 94, Zvezda igra sa FMP-om

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пливање: Ања Цревар и Андреј Барна у полуфиналу Светског првенства у Дохи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.