Izvor: RTS, 08.Feb.2024, 22:53

Ухапшене две особе због посредовања у проституцији, трага се за браћом

Ухапшени су В. С. и С. Л. за које постоји основана сумња да су заједно са браћом У. П. и М. П., који су неколико часова пре хапшења напустили територију Србије, извршили кривично дело посредовање у вршењу проституције. 
Осумњиченима се ставља на терет >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да су на територији општина Земун и Савски венац наводили, подстицали и организовали предају оштећених женских лица другим лицима ради проституције тако што су на различитим интернет страницама објавили оглас садржине да младе и згодне масерке пружају услуге сензуалне масаже за мушкарце по цени од 3.500 динара до 10.000 динара, остављајући неколико контакт телефона на која су се јављале оштећене и осумњичена С. Л. и на тај начин се договарале са клијентима на коју адресу да дођу, саопштило је Треће основно јавно тужилаштво.
Осумњичени В. С. је направио налог на друштвеној мрежи Инстаграм, који је био јаван и на којем је поставио оглас да због повећаног обима посла нуди посао масерке, наводећи да је дневна зарада 100 евра, а такође је направио и интернет сајт преко којег је нудио услуге тантричке масаже.
Цене сексуалних услуга су одредили осумњичени којима су оштећене одвајале од 50 до 70 одсто зараде, а остатак задржавале за себе.
Проценат новца који је припадао осумњиченима су остављале у кафићу у "Београду на води" или су по новац на адресе у Земуну долазили осумњичени и њима блиска лица.
За У. П.и М. П. расписана је потрага.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.